Torsoer

Torsoer er en klassisk type mannequindukke, som bruges til udstilling af tøjvarer over hele verden. Derfor finder du naturligvis også et bredt udvalg i disse, her på boxel.dk. Torso mannequindukkerne i vores katalog er altid fremstillet i smukke og holdbare materialer, og tjener det ene formål, at få dine tøjvarer i butikken til at tage sig ekstra flot ud. Vi har inddelt vores kategori med torso mannequindukker i to underkategorier, som er henholdsvis dame og herremodeller. På den måde skulle det gerne være gjort ganske nemt, at finde frem til den helt rigtige torso mannequindukke, til en stærk pris.


Dametorsoer

Her på siden ser du vores udvalg i dame torso mannequindukker. Ligesom på resten af vores side, er der her tale om butiksinventar i førsteklasses kvalitet. Alle vores dame torso mannequindukker er fremstillet i hårdføre og flotte materialer, og er designet så udstillingstøjet tager sig allerflottest ud. Skulle der være spørgsmål i forbindelse med valg eller bestilling af dame torso mannequindukker, tøv da ikke med kontakte vores kundeservice. Så finder vi sammen ud af, præcist hvilken model som passer allerbedst til deres butik.

 

Herretorsoer

Nedenfor finder man et bredt udvalg i flotte herremannequintorsoer. Vi har altid mange modeller hjemme, i håb om at det skal være så inspirerende som muligt, at kigge vores katalog med butiksinventar igennem. Vi har ganske lang erfaring indenfor butiksindretning, og yder gerne råd og vejledning i forbindelse med eventuelle køb. Alle vores herremannequintorsoer er i førsteklasses kvalitet, og er designet således, at tøjet der udstilles tager sig bedst muligt ud. Og naturligvis forhandler vi altid herremannequintorsoer til stærke priser.


Børnetorsoer

Her på siden kan du se vores udvalg af flotte børnetorsoer. De er perfekte til at udstille tøj til de mindste, om det så er en pige- drenge- eller unisexkollektion. Vores børnetorsoer er designet til at fremvise jeres børnetøj bedst muligt, ved at give tøjet et naturligt fald – man ved jo aldrig helt hvordan tøjet ser ud, hvis det ligger foldet sammen på bordet.

Hos Boxel har vi mange års erfaring med butiksindretning, og vi ved at den ekstra dynamik mannequinerne giver udstillingen, kan være prikken over i’et. Har du spørgsmål omkring vores børnetorsoer, så kontakt os endelig – vi sidder klar med svar og vejledning.