Rabatserie 60%

Rabatmærker og rabatskilte med 60 %

Skal der være udsalg i jeres forretning? Så er vores udvalg i rabatserie 60% mærker en effektiv, nem og billig måde, at gøre kunder opmærksom på det. Vi har altid et stort udvalg i rabatserie 60% mærker hjemme, i flere forskellige flotte design og størrelser. Mærkerne er nemme at sætte op og tage ned igen, og er et stort skridt i retningen af et vellykket udsalg. Nedenfor kan du kigge hele udvalget igennem, måske har vi netop det mærke, som passer allerbedst til jeres udsalg.

Vi her hos Boxel.dk mener det er vigtigt at kunne tilbyde en effektiv og billig måde, at gøre opmærksom på, at der er udsalg i din butik. Du finder derfor i vores rabatserie 60 % et bredt udvalg, i flere former og flotte farver, der kan gøre dine kunder opmærksomme på udsalget.

Der er forskel i størrelsen på vores skilte og mærker i vores rabatserie 60 %, der gør det muligt for dig, at finde de helt rigtige mærker og skilte, til det du har på udsalg. Du kan være sikker på, at der vil være kunder, der kommer ind forbi, med en så god procent. Det er dog stadigvæk en god ide, at du gør de forbipasserende opmærksomme på udsalget. Det kan du eventuelt gøre, ved at placere skilte fra rabatserie 60 % i vinduet eller udendørs, der vil skabe det rette blikfang.

 

Rabatmærker og rabatskilte med 60 % i høj kvalitet

Placerer du skilte og mærker fra rabatserie 60 % i forskellige højder og forskellige steder i butikken, vil du gøre dine kunder opmærksomme på, hvad der er på tilbud til denne procent. Det er en effektiv måde, at oplyse dine kunder, om hvad de kan få til 60 procent. Det vil også se flot og indbydende ud, når dine kunder går forbi butikken, og de vil med sikkerhed gerne ind forbi, og finde noget til en så god procent.

Uanset om det er vores butiksinventar eller vores rabatserie 60 %, vil du være helt sikker på, at det er i en god kvalitet. Vi går nemlig op i, at det skal kunne bruges i hverdagen, og at det skal se både pænt og professionelt ud. Vi har derfor vores egne kvalitetskrav, som alle vores produkter lever op til.