Gratis levering ved køb over 300 DKK Salg til private og erhverv Her kan du betale via EAN Kontakt os for gratis rådgivning
Få gode tilbud & nyheder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du sikret alle de gode tilbud og nyheder først.

Belysning

Eksempler på de mange belysningsprodukter vi har på boxel.dk

Her under belysning kan vi tilbyde strømskinner i forskellige længder og med dertilhørende tilbehør som tilslutningstykke, samlestykke, flexstykke m.m. Udover strømskinnerne finder du også trådløse højtalere til strømskinnen her. Af lyskilder finder du på boxel.dk spots og LED spots. Klik dig ind og se hvad du kan finde som passer til dit formål. Ring eller skriv gerne til os hvis du har spørgsmål til belysningen.

 

Belysning til butik

 

Belysning er en vigtig del af din butik, da du derved undgår et mørke, der er ubehageligt og som gør det svært at se. Du finder derfor også lys her hos Boxel.dk, så dine kunder har mulighed for at se hvad du har at tilbyde. Det er en vigtig lille detalje, og det rette lys kan give den rette effekt i din butik.

 

Vi kan tilbyde to typer lys; LED spots og indbygningsspots. Foruden dette har vi strømskinner & tilbehør. De to typer belysning er det ideelle i din butik, uanset om du kun vælger én eller dem begge. Det giver lige det lys, du har brug for, for at kunne fremvise tøjet på den rigtige måde. Det kan give en anden effekt med LED spot, der har en form for scene effekt. Med LED har du en energibesparelse, der er ligeså godt for miljøet, som det er for din økonomi.

 

Stort udvalg af LED spots

 

Selvom disse former for belysning ofte er tiltænkt en butik, så kan du sagtens få dem hjemme ved dig selv. Du kan eventuelt sætte LED spots ved dit spejl, så du kan få den belysning du har behov for i hjemmet også.

 

Vi har inddelt i tre kategorier, for at gøre det lettere for dig, at finde lige det du har brug for. Det er LED spots, indbygningsspots og strømskinner & tilbehør. Du kan derved hurtigt finde det du skal bruge, uden at skulle alle de forskellige produkter igennem først.
Du vil finde den rette belysning her hos Boxel.dk.